Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Weer aan een draadje…

Hobbyblog

Vlak voor we op vakantie gingen kreeg mijn pc het moeilijk. Niet omdat hij langere tijd stil zou staan, maar er was iets aan de hand. Om de een of andere onduidelijke reden deed het internet het nog maar een halve minuut om daarna weer tien minuten te zoeken naar verbinding.

Op de oude laptop deed en doet het draadloze internet het prima. Maar daar check ik alleen maar even de mail. Dat ding boven moet het doen. Hij staat daar niet alleen voor het mooi. Er moet ook gewerkt worden. Nu zijn we bijna twee weken terug van vakantie en de enige die werkt op de pc ben ik, het internet NIET!

Het is me eindelijk gelukt om met die minieme toegang mijn virusscan weer up to date te krijgen. Ik ben in ieder geval weer veilig, dat is toch weer mooi meegenomen. Maar dat internet… Van alles heb ik geprobeerd tot ik het een paar minuten geleden niet meer kon aanzien. Weer een verloren avond met problemen oplossen, daar had ik geen zin meer in. Dus het draadje heb ik weer opgediept, en via het trapgat loopt het draadje naar beneden en daar richting de modem.

En de techniek staat toch voor niets, meteen heb ik internet! Ik kan weer op mijn blog schrijven, twitteren, mailen etc. Maar dat draadje moet weg! Het moet weg voor ik het normaal vind dat dat draadje door de kamer ligt. Misschien dit weekend maar weer eens moed verzamelen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram