Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Wandelen

Hobbyblog

Vanmorgen met een groep van de Nordic wandelgroep een extra tocht gemaakt. We waren met 21 personen en de start was bij De Chinese Muur in Warnsveld. De organisatie van de tocht van 14 kilometer had bedacht dat we de tocht, die naar Almen voerde, konden larderen met poezie.

Dus aan een ieder was gevraagd om iets bij te dragen. Nu we richting Pasen gaan leek het me leuk om een rijmelarij van mezelf voor te dragen die over gele kaarsen ging. Voor de liefhebber is hij hier te vinden. De Kaars.

Het weer was fris maar juist prachtig wandelweer. Onderweg maakten we diverse stops waarbij dan enkele gedichten werden voorgedragen. Op de locatie waar we koffie en koek kregen (we werden goed voorzien) kon ik mijn rijmelarij laten horen. Wat leuk om na afloop van de tocht te kunnen constateren dat er zo´n verscheidenheid aan gedichten voorbij kwam. Van Zen tot Annie M.G., Staring en veel eigen werk.

Na afloop hebben we nog even bij elkaar gezeten bij de chinees en hebben genoten van een bord Chinese soep. De dag is op deze manier mooi begonnen en zal ook mooi eindigen. Vanavond nog uit eten om onze trouwdag te vieren. (jawel, 1 april)

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram