Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Verse eieren deel 2

Hobbyblog

Een garde die zo klein is bezit ik niet. Maar van bloemdraad knutsel ik er een in elkaar die de juiste grootte heeft. De lepel die nummer twee in zijn handen houdt maak ik van een plastic sorbetlepel. Daarvan kan ik een stuk van de steel af snijden zodat het de juiste afmeting heeft en deze dan wit verven. De degen die nummer drie heeft maak ik van een reepje eierdooskarton. Toepasselijk lijkt me dat.

Na heel vaak een dun laagje klei aanbrengen op de soldaten en het verfijnen van de looks is het dan tijd om te gaan bedenken wat ik ga gebruiken om ze te plaatsen.

Opeens weet ik het. Ik ga ze stapelen op eierdopjes en afwerken met echte eiereschalen. Dat geheel kan dan in een hoge vaas. Bij de derde kringloopwinkel vinden we eindelijk een paar eierdopjes en er staat ook een vaas waarin een spiraal staat waar waxinelichtes konden branden. Voor 1,80 ben ik klaar. Thuis kook ik een paar eieren en bewaar de schalen als ik de eieren verwerk.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram