Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Verse eieren deel 1

Hobbyblog

Het nieuwe project gaat over verse eieren. De tekening die hier bij hoort laat drie eieren zien die wel soldaten lijken. Ze marcheren met eierlepel en garde. Is dat om ons aan te moedigen om ze te bereiden of dragen ze deze attributen ten grave om zelf te overleven?

Het plaatje laat me glimlachen en ik begin met polystyreen balletjes te bekleden met klei en er armpjes en beentje aan te maken. In het begin twijfel ik hoe ik de hoeden zal maken. Van papier misschien, maar uiteindelijk lijkt mij klei het beste te passen. Het zaldan ook een geheel worden.

Maar hoe ga ik ze in een diorama verwerken? Ik kom al aan met pollepels waaroverheen ik ze kan laten marcheren, maar waar moet ik die dan weer in plaatsen?

Ik besluit om het maar te laten gebeuren. Komt tijd, komt raad.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram