Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Snoeptrommel deel 6

Hobbyblog

De rand van de winkel “De Snoeptrommel” bekleed ik met een rij dakpannen. In de winkel kan niet veel komen te staan, maar een tafeltje kan nog net. Daar een paar snoeppotten op en papieren puntzakken voor de verkoop.
De kleine kok die met een voet in een bord op het dienblad staat, laat allerlei snoep vallen. Om dat idee te kunnen maken bevestig ik 3 bloemdraden onderaan de tafel en vouw ze omhoog. Hieraan kan ik de snoeperijen plakken die de kleine kok gooit.
Op het dienblad staan grote borden met snoeperijen. Maar ik heb helemaal geen grote borden. Rustig kijk ik mijn werkkamer rond. Wat lijkt op een groot bord? En zo kom ik terecht bij de knopendoos waarin nog heel veel knopen zitten uit de tijd dat mijn moeder de knopen nog van de vodden afknipte. Die kon je vast nog wel eens gebruiken. En inderdaad, die kan ik best gebruiken. Ik zoek grote jas-knopen. En die passen perfect op het dienblad. Ik plak er de snoeperijen op en ga die verven. Ik vind nog een koperen ring van een ander item en die heeft de juiste afmeting van de schaal waarin de kleine kok komt te staan. De snoeperijen die daarin komen, kan ik daar pas in plakken als de kok in de schaal staat. Maar ik beschilder ze wel alvast. Volgende project… de koks afwerken.

Margreet K. Peta

 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram