Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Snoeptrommel deel 4

Hobbyblog

De doos krijgt een raamopening en de binnenzijde wordt in de klei gezet. Er komt een luifel voor de deur en de deur wordt in klei aangebracht. Aan de binnenzijde wordt ook een deur geschilderd. De vloer van de winkel krijgt een snoeperige oranje kleur. De wanden krijgen een bekleding van gemarmerde vlokken. Voor de voordeur komt een klein stukje stoep.

De grote- en kleine kok zullen straks boven de rand van de snoeptrommel uitsteken. Dat is de bedoeling. Maar ik wil wel graag dat de kok niet blootgesteld wordt aan stof. Ik heb nog een mooi windlicht wat ik zou kunnen gebruiken. Ik haal hem tevoorschijn en pas de snoeptrommel er in. Het is of de twee ideeën precies bij elkaar passen.

Dit gaat het worden. En ik maak het windlicht al gereed door er lampen in te plaatsen en de vloer te maken.

Margreet K. Peta

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram