Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Snoeptrommel deel 10

Hobbyblog

En dan kan het project in het glazen windlicht geplaatst worden. Ik zie nu hoeveel grondruimte er nog over is en plak daar wat schijven hout op. Ook was mos om het op te fleuren. Her en der plaats ik de snoepzakjes.
Als het geheel in het windlicht staat plaats ik daar een stuk plastic overheen om het te beschermen tegen stof. Het plastic blijft er iets beschadigd uit zien, net als het raam in de snoeptrommel. Moet dat nou echt zo… ik schuif en pruts en wat blijkt, er zit toch nog een heel klein beschermvel overheen. Mooi, het is dus glashelder. Maar wat jammer van mijn winkelraam, dat zit nu zo vast dat ik daar nooit meer bij kan. Maar al doende leert men. Nog beter opletten!

Fotomomentje in de buitenlucht, en ik gaf het al eens aan, ik ben geen fotograaf. Ik ben dus zichtbaar in de weerspiegeling. Maar: Het project is klaar.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram