Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Snoeptrommel deel 1

Hobbyblog

Het nieuwe project is snoeperij. Ik noem het De Snoeptrommel.

Op het plaatje staat een grote kok. Hij heeft een dienblad voor zijn buik hangen en daarop staan diverse borden met lekkernijen. In een van die borden springt een minikok omhoog en strooit de lekkernijen rond.

Hoe ga ik dat aanpakken? De grote kok in formaat 1:12? Maar hoe klein wordt dan de kleine kok? De kleine kok formaat 1:12? Ik besluit gewoon te gaan kleien en af te wijken van een standaard maat.

Ook moet ik bepalen waar het tafereel zich gaat bevinden. Ik zie een klein kistje, maar als de grote kok een beetje model krijgt zie ik al dat dat niet gaat passen. Ik heb een kartonnen, ronde doos. Dat lijkt me wel wat. Een snoeptrommel! Als ik die bekleed met klei en versier, er een snoepwinkeltje van maak met als naam: De Snoeptrommel, dan kan dat wel eens aardig uitpakken.

Het project is gestart!

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram