Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Seizoen

Hobbyblog

Het actieve seizoen is bijna voorbij. Alle verenigingen sluiten eind deze maand de deuren. Er worden BBQ´s georganiseerd, borrels geschonken en iedere organisator hoopt dat er gehoor aan de oproep wordt gegeven. Maar er is zoveel, en de vakantie begint voor velen al iets eerder. We zitten allebei in het verenigingsleven en ook bij de vrijwilligersactiviteiten worden we uitgenodigd.

Jammer voor de organisatoren maar ook wij kunnen niet overal aan meedoen of naar toe gaan. En dat is ook helemaal niet erg.  Als we naar alles toe zouden gaan zouden we drie bijeenkomsten in de week hebben en te veel is ook niet meer leuk.

Waar we kunnen gaan we, desnoods 1 van ons als dat zo uitkomt. Ik hoor dat er al verenigingen zijn die de afsluitende activiteit gaan verplaatsen naar een openingshappening aan het begin van het nieuwe seizoen. Leuk, iets meer over het jaar heen verspreiden. We wensen alle organisatoren veel sterkte en plezier bij het opzetten van een feestelijke afsluiting en als we jullie niet zien, dan alvast een fijne vakantie deze zomer.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram