Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Roddelbladen koop ik niet

Hobbyblog

Op mijn zoektocht naar de juiste puzzelboekjes kwam ik in de AH in de lectuurhoek terecht. Een dame, keurig verpakt, middelbaar van leeftijd, stond met een tijdschrift in de hand. Ze bladerde er door heen en pakte vervolgens een ander. Ik wachtte even geduldig, want vlak voor haar lagen de puzzelboekjes. Ik wou haar niet in de aankoop storen.

Maar ze ging iets opzij en ruilde het doorgebladerde tweede tijdschrift in voor nummer drie.

Ze dacht waarschijnlijk dat ze mij uitleg verschuldigd was. “Ik koop deze roddelbladen nooit! Misschien lees ik ze eens bij de kapper.” Ik knikte alleen maar en zocht verder. “Ik blader ze even snel door, dan ben ik weer helemaal op de hoogte…” zei ze nog en verliet daarna met lege handen de lectuurhoek. Misschien had ze nog langer willen kijken, maar voelde ze zich nu ongemakkelijk. Heerlijk, die situatie! Oh ja, mijn puzzelboekje was er!

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram