Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Project Tableau deel 1

Hobbyblog

Voor dit nieuwe project wil ik enkele wandelende kokjes samenvoegen in een tableau met landschappen. Vandaar de naam van dit project. Als bodem zoek ik een lange plank of zo, maar kom uit bij een canvas doek. Mooi lang en niet te smal. Het zou passen op een dressoir (of achter in de auto, ook niet onbelangrijk). Een van de koks loopt met ingrediënten voor een Aziatische maaltijd. Ik maak voor hem de toegang naar de stad. Een prachtig gebouw met grote klok en bel.

Ik neem daarvoor stukken karton en knutsel wat in elkaar. Zoek er mooie kleuren papier bij en ga aan de slag. Voor het dak maak ik met allerlei kleine stukjes papier dakleien. Ik laat ze elkaar overlappen. Maar als alles vastgeplakt is moet ik constateren dat ik van de verkeerde kan ben begonnen. Het water loopt nu niet goed af… Gelukkig blijft het binnen droog.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram