Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Project rundvlees deel 3

Hobbyblog

De kleine tuin op het terras is klaar. Nu bezig met de keuken. De wanden, een raam met daarvoor allerlei potjes. Een kastje met broden. Een tafel met stoelen. Ze zijn van metaal en open. Ik besluit er mooie kussens op te maken. Met splitpennen kan ik ze vastmaken aan de zitting. De eethoek moet ergens goed aan vast gemaakt worden. De stoelpoten zijn te smal om vast te plakken. Daarom maak ik een soort van vloerkleedje. Maar zo dik dat ik de eethoek kan vastmaken met ijzerdraad. Ook de koe moet goed bevestigd worden. Dus ook voor haar een ophoging waardoor ik met ijzerdraad ook de poot vastzet. Een steuntje voor de koe om overeind te blijven en dan kan ze de keuken in. Mooi gedecoreerd met allerlei dingetjes.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram