Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Project rundvlees deel 2

Hobbyblog

Onlangs heb ik de koe gemaakt van het project rundvlees. Ik moest nog bedenken in welke setting ik deze kokende koe kon zetten. Gelukkig vond ik een mooi, groot windlicht. Een project waarin twee diorama’s met elkaar kunnen worden verbonden. Op de eerste etage de peer en op de begane grond de keuken van de koe.

Ik besluit om een terras te maken waar ook een kleine moes-, bloementuin kan komen. Die maak ik dan maar eerst. De groenten maak ik van klei en de bloemen heb ik al eens eerder gekocht. Van ijscostokjes maak ik een tuintje. In het windlicht komt een buitenmuur. Daarin ramen met zicht op de keuken. De tuin kleed ik aan met een plantentafel, vaas, kleine attributen, vogelnestkastje etc.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram