Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Project bindmiddelen deel 1

Hobbyblog

Gelatine is een mooi bindmiddel. Maar wat als je wordt vastgebonden en er hangt een lepel vol gelatine boven je hoofd die je nog vaster aan de paal kan laten kleven? Ik zie al twee doodshoofden. Dat ziet er niet best uit.

Het is lastig om de kok te kleien als hij om de paal zit. Maar er zit niets anders op, anders krijg ik zijn handen niet op zijn rug. Ik krijg zijn hoofd nu niet zo mooi naast de paal als ik zou willen, maar soms heb je geen andere keuze.

Van twee grote satéprikkers maak ik de paal.Ik moet een bodem maken voor in de glazen vaas waarin het project komt te staan. Omdat ik deze steeds moet passen maak ik er tijdelijk een lintje aan waaraan ik het omhoog kan trekken.

Margreet K. Peta

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram