Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Pig

Hobbyblog

Pig on the attic.

Creativity & Ideas

Op deze website wil ik graag laten zien waarmee ik hobbymatig zoal mee bezig ben.

Het creatieve feit dat ik een varken op zolder situeer laat al zien dat ik buiten kaders kan denken en werken. Aan ideeën ontbreekt het dan ook niet.

M.K. Peta

Het varken op zolder

Dit varkentje stond op een mini-kaartje dat onze zoon tijdens het trakteren op de basisschool ontving van een lerares. Het kaartje sprak me erg aan en ik wist dat ik er iets mee moest doen. Een jaar of 15 heeft het in de kast gelegen alvorens ik het kon gebruiken.

Toen ik de zolder aan het behangen / schilderen was kon ik de drang niet weerstaan om bovenaan de trap deze schildering te maken van dat varkentje. Het plaatje is daarbij meer dan 1000x vergroot weergegeven. Belachelijk natuurlijk, maar ik wist dat het goed was. Mijn varken hoorde op de zolder.

Op het moment dat ik een website wilde maken en op zoek was naar een geschikte naam viel het me in: Pig on the attic.

M.K. Peta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram