Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Marsepein deel 2

Hobbyblog

Eerst maar eens de kok maken. Dat ga ik eens proberen met de rode klei. Ik teken uit hoe groot hij mag worden en leg dat naast mijn project neer. Ik moet me daar aan houden aangezien de afmeting van dit project niet groter mag uitvallen.

De tafel heeft een kleedje. Ik zie geen tafelpoten, nog maar eens kijken of dat later moet veranderen: meteen maar even een notitie van maken.

De tafel wil ik toch iets schuin laten lopen. Ik geef het een kleine centimeter mee aan de onderzijde. Meer ruimte kan niet. De kinderen moeten er straks ook nog voor kunnen staan. Potverdorie, weer drie figuren. Dat is wat me vooral bezighoudt bij het puddingproject, 5 personen!

Een kleurtje aan de wand staat wel zo vriendelijk. Het wordt roze, de kleur voor marsepein. Zo zoet!

M.K. Peta 

Please follow and like us:

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram