Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek snijbiet deel 2

Hobbyblog

Wat heb ik allemaal nodig? Ik maak een lijstje en zoek het materiaal bij elkaar.

Het houten mesje wil ik met metal glue foil een stainless uiterlijk geven. Dit is een folie die al voorgelijmd is en door middel van verhitting de lijm activeert. Ik verf eerst het handvat van het mes donkerbruin. Daarna knip ik een stukje folie dat ik om het lemmet van het mes kan vouwen. De folie voor de onderzijde komt daaroverheen.

Het verhitten lukt, het eromheen vouwen ook. Maar met het bevestigen van de folie aan de onderzijde wordt ook weer de folie die er al op zit weer verhit en is verplaatsbaar. Dan moet hij straks ook nog een uur de over in. Hoe zal dat worden?

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram