Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek snijbiet deel 1

Hobbyblog

Zoveel pech gehad met project 3 dat het tijd is een klein project onder handen te nemen. Kijken hoe dat gaat.

Ik neem hiervoor de snijbiet. Een gevaarlijk uitziende groente met een gemene grijns op zijn “biet” en een stevig mes in zijn handen. Dit plaatje heeft altijd tot de verbeelding gesproken en deze heb ik als kind dan ook menigmaal nagetekend.

Nu wil ik deze dan gaan maken in 3D. Wat wordt de basismaat? Ik neem het houten mesje dat ik heb liggen als de lat waarlangs ik de maat hanteer. Dan wil ik verder dat deze gevaarlijke groente geen schade kan aanrichten en ga hem dan ook netjes opsluiten in een jampot.

Aan de slag.Snijbiet

 

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram