Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek gebakken banaan deel 4

Hobbyblog

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik deze week enkele inkopen kunnen doen die ik nodig had voor het project gebakken banaan en volgende.

Ik was al geruime tijd op zoek naar een mooi stofje met een klein motief. Dit om over de potdeksels heen te binden voor een mooi effect. Ook was ik op zoek naar kogelkettinkjes om de tags aan te hangen.

Deze week had ik de kans om naar de (stoffen)markt te gaan en bij 1 kraam had ik geluk, ze hadden stof met kleinere motieven. Ik heb voor een klein ruitje gekozen.

Op een hobbybeurs die deze week in de stad was heb ik zo waar kogelketting aan de meter kunnen kopen.

Vandaag eindelijk weer tijd voor creatief bezig zijn en ik heb de tags als onderwerp gekozen. Het varkentje, en het kookboekplaatje heb ik aan een kettinkje gehangen. Ik vond op de beurs hele leuke kleine handjes met de tekst Hand Made, hoe toepasselijk, dus die heb ik er bij gehangen. Het doekje op maat geknipt en het geheel aangebracht.

De gebakken banaan is klaar. Tot ik boven achter de pc ga om de foto´s te downloaden. Op dat moment zie ik opeens dat het mini kookboek nog mist. De onderdelen heb ik meteen klaar gelegd. Dat gaat morgen misschien nog wel even lukken.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram