Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek gebakken banaan deel 3

Hobbyblog

Het blijft boetseren met die ledematen, maar uiteindelijk denk ik: niets meer aan doen.

Met wat patina kleur ik de banaan een beetje bruiner. Hij ligt niet voor niets in de zon te bakken. In de pot breng ik een houten schijf aan. Dankbaar maak ik gebruik van deze oude geïmpregneerde motten verdrijvers. Met lijm en zand dat nog over is van project zandtaartjes breng ik in de pot een laagje zand aan. De onderrand beplak ik met kleine schelpen.

Dan moet er nog een zonnebril op de neus en een zon in de pot. Beide maak ik van gekleurd karton. De zon plak ik aan de binnenzijde van de pot en de bril gaat op de neus.

Over de houten schijf drapeer ik een van witte klei gemaakte baddoek en plak hier vervolgens de strandstoel met zonaanbidder op.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram