Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek gebakken banaan deel 2

Hobbyblog

De eerste banaan is doorbakken en daarom maak ik een tweede opzet. Ditmaal wil ik de ledematen mee-kleien. De temperatuur is nu goed, maar de armen breken al snel af, de benen zitten na droging niet in de juiste positie. Ook het lijf had ik wel iets krommer verwacht. Als ik de ledematen heb verwijderd breekt de banaan. Dat wordt lijmen.

Met lijm zit de banaan weer aan een. Met het lijmpistool bevestig ik de banaan aan de strandstoel. Nu is het tijd voor een nieuwe ledematen actie. Toch kies ik hier weer voor klei, maar dan wel met bloemdraad daarin. Het blijft gepriegel, maar uiteindelijk kan het de oven weer in.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram