Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek aspergesoep deel 8

Hobbyblog

Decoreren, dat is leuk. Maar wat ga ik toevoegen?

Ik besluit om me te laten leiden door de lijst met ingrediënten, boter, melk, een eidooier, bloem en asperges…

Dus ik zoek naar plaatjes van Blue Band en Molenaar en verklein deze om er dan pakjes van te vouwen. Een schaal met ei en garde staat wel mooi. Melk? Ik heb een mooi flesje en zet daar MELK op.

Voor de asperges moet ik met fimo aan de slag. Ik bemerk dat ik de fimo wat sneller moet gaan gebruiken om geen uitdroging van deze klei te krijgen, dat zou zonde zijn. Ik maak dus maar direct een stuk of 50 asperges. Komt altijd uit!

Natuurlijk moet er een soepkom met lepel bij. Ook het kookboek mag niet ontbreken. Dat is een van de kenmerken van mijn werk. Daar hoort het Margriet kookboek, een vliegend varken en mijn alias in verwerkt te zijn. Voor ik alles bevestig maak ik eerst de ophanghaken aan de achterzijde van de lijst vast.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram