Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek aspergesoep deel 5

Hobbyblog

Nog steeds ben ik er niet over uit hoe ik de aspergesoep uit het Margriet kookboek zal uitstallen. Wat ik wel weet is dat het niet in een diorama komt. Mijn gedachten gaan uit naar een soepkom, een soepbord of iets dergelijks. Maar ik besluit om toch maar het al reeds gekochte hout voor een schilderijlijst op maat te zagen.

Nu dus eerst de lijst klaar maken en kijken hoe een en ander er straks uit ziet. Ik kan altijd nog uitwijken naar de soepkom, toch?

Intussen heb ik het plaatje uit het kookboek op een stukje karton bevestigd en geplastificeerd met clear embossing. Als ik het wil gebruiken kan dat, en anders maak ik alsnog een label van een nieuwe kopie van het plaatje.

lijst-zagen

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram