Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek aspergesoep deel 2

Hobbyblog

Het is al weer even geleden dat ik schreef, afwezigheid en ongemakken maakten dat ik weinig tijd had om verder te werken aan het miniproject aspergesoep.

Miniproject, dat had ik gedacht… maar niets blijkt minder waar. Het project aspergesoep wordt gemaakt naar aanleiding van het volgende plaatje in het Margriet Kookboek.

aspergesoep-het-kookboekplaatje

 

Een miniproject, een klein kadertje waar het in past, en dan op zoek naar een 3D lijst. En waar kom ik uiteindelijk op uit? Een zelf te maken lijst, gevuld met allerlei (eigengemaakte) attributen die in een keuken thuishoren. Ik denk dat het aan werkzaamheden weinig gaat verschillen van het grotere project. Het mini laten we van nu af dan maar achterwege.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram