Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kookboek aspergesoep deel 1

Hobbyblog

In het Margriet Kookboek staan heel veel kleine pentekeningen die erg leuk zijn. Naast de grotere tekeningen waarbij een kok de hoofdrol speelt, zijn er vele waarbij de groente, het fruit of een stuk vlees op de voorgrond treed. Deze vallen onder de miniprojecten.

Voor deze mini-kookboek-projecten heb ik kleine geperste kartonnen bakjes gehaald. Deze beplak ik eerst met gesnipperde stukjes servetten, waarna ik bezig ga met het namaken van de tekening in 3D.

Voor het eerste miniproject heb ik gekozen voor de aspergesoep. Het was prachtig weer en ik heb dan ook in de tuin een plekje gemaakt om te zitten werken. Het doosje is beplakt in groen tinten. De pan met soep staat straks op een gasstel. Dit heb ik uit triplex gesneden. Deze wordt een andere keer afgewerkt.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram