Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok

Hobbyblog

Toen ik jong was had mijn moeder een kookboek van de Margriet. Prachtig, die grappige pentekeningen die er bij de gerechten stonden afgebeeld. Dat sprak mij als klein kind al erg aan. En zoals met enkele andere dingen (voorbeeld 1, voorbeeld 2) ook gebeurd is na het zien van een plaatje, het zette zich vast in mijn hoofd. Hier moest ik iets mee doen!

Ik vroeg mijn moeder om het kookboek, mocht ze er ooit afstand van willen doen. Het kookboek ligt nu al wel 25 jaar in mijn kast, het kaft bestaat niet meer, maar de plaatjes spreken nog steeds tot de verbeelding.

Jaren lang kwam op geregelde tijden het idee weer omhoog dat ik er iets mee moest doen. Ik had al wel eens een paar pentekeningen nagetekend, maar dat gaf geen voldoening. Er moest meer zijn.

En ik denk dat ik nu concreet een beeld heb bij wat ik wil neerzetten. Ik ga er mee aan de gang en zie onderweg of het gaat lukken. Dit is waar ik over ga bloggen, dit is wat mijn project wordt. De kok uit het kookboek! Nieuwsgierig geworden? Volg mij dan op Twitter (@pigontheattic) of kijk regelmatig op mijn site. Zo vaak ik kan zal ik over de voortgang schrijven.

M.K. Peta

23-01-2013

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram