Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project deel 23

Hobbyblog

Gisteravond heb ik een stroomschema gevonden voor het aanleggen van mijn led lampjes. En samen (met manlief) hebben we de verlichting aangelegd. Vandaag heb ik de lampjes op de juiste plek vastgemaakt. We hadden gekozen voor gele ledjes, witte had ik niet in huis. Ik denk dat het erg weinig licht gaat opleveren. Het hoeft ook niet vaak te branden, slechts eens sfeerverhogend te werken. Dus ik ga het gewoon uitproberen.

Ik was al tot de ontdekking gekomen dat een plexiglasplaat van 0.5 cm behoorlijk zwaar is en de smalle kist  (12 cm diep) topzwaar werd en naar voren helde op zijn mooie kastdeurknop-pootjes. Dat probleem moest wel opgelost zijn voor ik aan de inrichting kan beginnen. Ik heb dan ook gekozen voor het weghalen van de knoppen. Jammer, maar nu staat het kistje stabiel.

Dus, stabiel en verlichting… niets staat de inrichting meer in de weg! Spannend, eng!

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram