Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project deel 22

Hobbyblog

Elk Kok project heeft uiteindelijk een eigen naam, en dat is de naam van het gerecht of het deel van het kookboek waarbij het plaatje hoort.

Voor project 1 is dit “Moezen en Compotes”. Deze naam wil ik naar voren laten komen met een tag op het raamwerk. Maar eerst moest ik uitzoeken hoe ik dit er uit wil laten zien. 

Hiervoor ging ik in diverse hobbywinkels op zoek naar mooie tags die passend zijn voor mijn project. Ik vond in Sleen een aantal koperen tags, zowel langwerpige als enkele kleine. De tekst die er op moet heb ik uitgeprint en op de tag geplakt. Dit heb ik voorzien van een laagje clear embossing poeder en verhit. Het resultaat is een waterbestendig geheel. Mijn knutselmaatje dacht dat het leuker was om de tags, met enkele andere items, aan een koortje te maken en deze aan het kistje te hangen. Dus niet vastplakken aan het glas. Ik had nog een klein koperkleurig theepotje en een belletje.

 

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram