Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project deel 21

Hobbyblog

Het is al weer een aantal weken geleden dat ik met het project bezig was: vakantie!

Maar tijdens de vakantie was het project niet uit mijn gedachten. Aan het strand heb ik naar miniatuur schelpen gezocht en deze, en een fles strandzand, meegenomen voor een kok project met zandtaartjes.

Voor de vakantie was ik begonnen met het maken van raamwerken voor de kistjes die ik had gehaald. Nu kon ik het afmaken. Met latjes die een profiel hebben, heb ik een schuifsysteem kunnen maken. Ook de pootjes, gemaakt van kastknoppen, heb ik weggewerkt met dit hout. Hierin heb ik het lichtknopje verwerkt. Alle latjes moeten binnenkort nog wel geschilderd worden.

Nu het plexiglas er in zit, blijkt het kistje van project 1 opeens topzwaar te zijn aan de voorzijde. Weer iets waar ik van te voren niet aan gedacht heb. Hoe dit op te lossen? Dit moet opgelost zijn voor ik de inrichting ga vastplakken. Misschien moet ik de pootjes wel verwijderen, zodat hij stabieler komt te staan, maar kun je dan nog bij het lichtknopje?Binnenkort weten we hoe of wat.

Hierbij enkele foto´s om het kistje te laten zien. Ook de andere 5 kistjes heb ik meteen voorzien van een raamwerk.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram