Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4a deel 5

Hobbyblog

De kabeljauwstaartkok heeft natuurlijk een grote schaal waarop de gebakken kabeljauwstaart ligt. Ik klei de blaadjes sla, de kabeljauw wordt gebakken en ik heb nog een paar citroenschijfjes van het eerste project. Dat komt mooi uit.

Ik heb besloten om de schaal van het papieren visservies te gebruiken. Aangezien deze schaal groter moet zijn dan het geleverde formaat moet ik het vergroten in het Word bestand. Heel gemakkelijk, ik print het in 3 verschillende formaten uit, dan kan ik ter plekke kijken welk formaat het beste past.

Ik vernis de schaal en plak de onderdelen van de presentatie op de schaal. De schaal kan ik later vastplakken op de hand van de kok. Daar heb ik rekening mee gehouden door de dragende hand een rondje van ijzerdraad te geven.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram