Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4a deel 1

Hobbyblog

Een deel a? Ja, aangezien er een nieuwe kok in het diorama van project 4 bij komt, wil ik hem zijn eigen plekje in het blog niet ontzeggen. Het is de kok die bij het gerecht: gebakken kabeljauwstaart hoort. Ik denk dat ik liever de kabeljauw dan de staart heb, maar het schijnt een echt gerecht te zijn. Deze kok lijkt mij prima in het keukentje van mijn Utrechtse diorama te passen. Tenslotte betreft het een visrestaurant en dan lijkt een kok met vis me prima op zijn plek. De kok is wat gedrongen en hij draagt op zijn omhooggehouden hand een schaal met de vissenstaart. Met bloemendraad, stukjes piepschuim, papier en tape maak ik een mal waaroverheen de klei komt. De bovenzijde van de kok krijgt al vorm en ik steek hem met zijn “blote benen” in het stuk piepschuim om hem de kans te geven te drogen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram