Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 9

Hobbyblog

Even tijd tussendoor om te bedenken hoe de keukenvloer eruit gaat zien. Ik heb een tegeltjes motief, dat lijkt me wel fris staan. Ook de achterzijde van het diorama moet mee in de grachtenstijl van Utrecht. Ik heb foto´s opgedoken en ben eens aan het kijken of ik deze kan reproduceren op de achterkant. Dat wordt dus werken met perspectief…

Ook zoek ik op rommelmarkten naar spul wat op de bodem van de gracht kan liggen. Zo´n gracht, daar is natuurlijk van alles in gegooid. Dus ik zoek een goed formaat autootje, voor de wielen o.i.d., maar ik vind niet echt iets. Een collega biedt aan om eens thuis tussen het speelgoed te kijken. Zelf lijkt het me erg leuk om een verzonken bordje “verboden te vissen” te maken en die op de bodem te leggen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram