Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 8

Hobbyblog

Het diorama wordt dus een gracht in Utrecht. Meteen doet een zus van mij de suggestie aan de hand om eens met 3 zussen voor veldwerk naar Utrecht te gaan om te gaan oriënteren hoe dit er uit moet komen te zien. Vooruit dan maar… *1 juni

Maar ik maak alvast een indeling voor mijn diorama. Met stukken dik karton maak ik een afscheidingswand tussen gracht en wal. Ik moet de kok wel ruimte geven om te zwemmen en daarom zet ik de wand schuin. Zo kan op de voorgrond het bredere spul en op de achtergrond is er nog ruimte genoeg om andere dingen te laten zien.

Ook maak ik een indeling van karton voor een keldergebonden keuken en een eetzaal onder het straatniveau. Beiden zijn niet erg ruim aan de voorzijde, maar achterin hebben zij dan weer meer ruimte.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram