Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 6

Hobbyblog

De kok heeft een schepnetje in de hand en in zijn ander hand prikt hij met een vork naar een vis. Het schepnet maak ik van een satéprikker, een stukje vitrage, bruine bloementape en wat ijzerdraad.

Het stukje vitrage plak ik rondom dicht, daar doorheen buig ik een stukje ijzerdraad, die ik weer vastmaak aan de satéprikker. Dit geheel omhul ik met de bruine tape. Zo is het stukje ijzerdraad mooi weggewerkt en ziet het er mooier uit. De achterzijde van het netje sluit ik af met een rijgdraad.

In zijn andere vuist komt een vork. De vork wil niet blijven zitten en als ik ook het stokje van het visnet op zijn plek duw (ik had het gekleid met de prikker in zijn hand) breekt er een stukje van de hand af. Ik begrijp waar het hem in zit. Ik had geen rekening gehouden met een stukje tape die het daarom dikker maakte dan was afgepast..

Ik los het op door een stukje klei aan te brengen. Als dat droog is moet ik het deze week nog even schilderen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram