Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 3

Hobbyblog

Enkele weken geen tijd gehad, maar nu dat een aantal updates achter elkaar.

Op een miniaturenbeurs in Apeldoorn weer wat mooi materiaal kunnen halen, En op koningsdag naar een grote kleedjesmarkt in Warnsveld geweest. Daar heb ik een aardig miniatuur Delfts Blauw koffie setje op de kop getikt voor 2 euro. En enkele koperen kannen en potten. Komt vast een keer van pas.

Het kleien gaat verder. De vissen heb ik een tijdje geleden al gemaakt met een malletje en Fimo klei. Ik moet ze nu afwerken met verf. Ik tel de vissen op het plaatje en kom tot de conclusie dat ik precies genoeg kleine vissen heb.

De vissen op de plaatjes hebben hun bek open en ik snijd een stukje van de kleivormen af om deze vissen ook een open bek te geven.

Op het internet heb ik bij een webshop voor miniaturen een mooi vis servies gevonden die ik zelf kan maken van papier. Dat komt mooi uit voor dit project. Ik ben heel benieuwd hoe dat er uit gaat zien.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram