Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 24

Hobbyblog

Het is al een hele tijd geleden dat ik een blog geschreven heb, of aan 1 van mijn projecten heb gewerkt.

Tussendoor heb ik mijn eerste jeugdboek uitgebracht, heb helaas afscheid moeten nemen van mijn werk en komt er heel veel op me af.

Maar de knikkers die ik wilde gebruiken om een soort van glazen bollen in netten te maken, een typerend iets van de jaren 60 / 70 zitten nu keurig in een netje.Het viel niet mee om die gladde dingen in toom te houden terwijl ik een netje maakte, maar nu ziet het er uit zoals ik in gedachten had.

Ook heb ik een leuk eendje op de kop getikt en zo komen de laatste stukjes van het project dan toch klaar.

Nu rest mij nog een omlijsting van de kist te maken en daar het raam voor te maken.

glazen bollen in net

M.K. Peta

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram