Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 19

Hobbyblog

Het terras kan opgetuigd worden als de muur van het restaurant geplaatst is. Er komt een kastje te staan met daarin een lichtje. Op het kastje komen enkele menu’s te liggen.

Tegen de achterwand hangt nog een lampje die nergens anders heen kon. Deze ga ik voorzien van een vis, zodat het een soort van reclame lichtzuil wordt voor het visrestaurant. Aan de muur komt het uithangbord van het restaurant, het diorama is niet hoog genoeg om het hele bord te tonen. Een fris bistro-setje laat zich maar moeilijk bevestigen op die dunne pootjes.

Een poes neemt een kijkje bij een ton waarin de vangst van vandaag al zit. Er moet nog water bij in de ton en ook op de kade komt te zijner tijd water. Dit zijn details die pas aan bod komen als ik het water van de gracht klaar maak. Benieuwd hoe dat gaat worden.

De aansluiting met de grachtenwand is goed. Hier moet nog een afwerking met verticaal geplaatste stenen komen. Eerst moet misschien de waterplaat bevestigd worden. Daar ga ik me een andere keer in verdiepen. Het terras heeft nu al een mooie uitstraling.

De boom die ingetekend is krijgt aan de bovenzijde van het diorama dotten groen IJslands mos als bladerdak dat laag hangt.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram