Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 18

Hobbyblog

Het restaurant aan het grachtenterras heeft als het klaar is een nauwe opening. Ik moet voor ik een muur plaats alles op zijn plek hebben. Het licht, de tafel en stoelen, de tafel gedekt. Ook de muur moet klaar zijn voor ik hem plaats. Ik wil ook nog gordijntjes maken in de zelfde stof als de bekleding van de stoelen.

Ik besef me terdege dat je straks van het hele restaurant waarschijnlijk niets meer zult zien, maar ik wil dat het er zo echt mogelijk uitziet. Je moet iets te ontdekken hebben als je door de zij- of bovenkant naar binnen gluurt.

Dus er komt een kleedje op tafel, en ook een basis aankleding van servetten en bekers. Mijn papieren vis-servies.  Ik moet een aantal delen nog even vernissen voor ze vastgeplakt worden op tafel. De lampen komen via twee gaatjes in het tafelblad omhoog en lijken kaarsen te zijn. De tafel wordt vastgeplakt en daaromheen krijgen de stoelen hun vaste plek.

Als de grote tafel klaar is wordt de kleine tafel gedekt en vastgemaakt. De gordijnen worden op een stang bevestigd en naast het raam gehangen. In het kozijn komt nog een vaas met rozen.

Wanneer ik helemaal tevreden ben over de aankleding van het restaurant schuif ik de wand op zijn plek. Hij sluit perfect aan en staat zonder verdere bevestiging zo strak als een huis. Ik ben heel tevreden!

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram