Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 16

Hobbyblog

Het interieur van het visrestaurant aan de Utrechtse gracht is nog niet beschilderd. Ik besluit om zowel de achtermuur als de zijkanten een crème pleisterlaag te geven. Het geheel wordt toch al druk en kleurig genoeg.

Ook de onderliggende keuken krijgt dit kleurtje aan de wanden. De zijkanten worden weer aangepast aan de openingen in de kist, zo creëer je leuke doorkijkjes en mooie lichtinvallen. Tegen de houten zijde bevestig ik een stuk doorzichtig plastic en straks gaan daar de wanddelen tegenaan. Door het met plastic af te dekken voorkom ik dat het straks stoffig wordt.

Voor de vloer van het restaurant gebruik ik allerlei gekleurde stukje vinyl. Ik zie de tapijttegels uit de jaren 60 weer voor me, een kakelbont geheel. Prima voor een studentenstad! Ik heb ook de tafel en stoelen uitgeprobeerd op dit stukje vloer. Passen en meten, maar ik kan er wel wat van op kwijt. Hoe snel vliegt de tijd met passen en meten. Heb ik maar zo weinig vooruitgang geboekt vanmiddag?

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram