Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 15

Hobbyblog

De laatste dag van de vakantie, we zijn al weer thuis, wil ik helemaal aan knutselen besteden. Niet de stad in, niet ergens iets gaan bekijken, rustig aan het kleien.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik nog veel meer vis nodig heb. Ook een mand vol mosselen is natuurlijk een geweldig idee. Maar vele zoektochten aan de stranden van Zeeland leverde slechts 1 miniatuur mosselschelpje op. Dus… kleien dan maar.

Op het aanrecht moet ook wel iets met kleur liggen. Een tomaatje of zo, dus ik klei meteen maar een vracht tomaten. Eieren, waar gaat geen ei in? Je kunt er niet genoeg van hebben. Maar een kip legt sneller een echt ei dan dat ik deze portie kleinere met klei kan maken. Ook peterselie komt er aan. Niet te vergeten een extra portie vissen. En vis kan niet zonder brood, dus ook maar een aantal broden in de oven.

Ik denk dat ik in totaal 7 uur aan het kleien en verven van de resultaten ben geweest. Maar ik ben wel heel tevreden over het resultaat.

 

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram