Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 14

Hobbyblog

Na een heerlijke vakantie kom ik thuis met een aantal tijdens de vakantie in elkaar gezette meubeltjes die ik een jaar terug als bouwpakketjes heb gekocht op een vlooienmarkt.

Nu kunnen de meubeltjes geschuurd en in de verf gezet worden. Ze worden in het project gebruikt en ik vind dat er wel een beetje meer comfort aangebracht mag worden. Ik voorzie de zittingen dan ook van een kussentje. Een miniem lapje rode stof dat ik al 10 jaar bezit komt nu eindelijk van pas.

Of alle meubels een plekje kunnen vinden weet ik nog niet, maar zelfs de kinderstoel vind ik leuk om in het restaurant te hebben. Straks maar kijken of het past en anders komt er wel weer een project waarin ik het kan plaatsen.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram