Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 12

Hobbyblog

Mijn vakantie begint met een dag knutselen. Ik was het afgelopen weekend aan de achtergrond begonnen en hoopte dat het perspectief goed zou worden. Nu ik de zijkant haaks op de achterkant hield en bedacht waar mijn waterlijn zou komen, bleek mijn perspectief verkeerd te zijn. Wat op een plat vlak nog goed leek, zelfs rekening houdend met de hoek die het moest maken, was nu duidelijk fout.

Gelukkig had ik een aantal weken geleden op velourspapier verf aangebracht. Dit papier had ik klaarliggen voor de kademuur en zou gebruikt worden voor bakstenen. Als ik de bakstenen zou aanbrengen zou ik een duidelijker beeld krijgen van hoe het er uit zou komen te zien. Het schilderen van de zijkant moest dan maar daarna gebeuren. Als ik zicht had op de situatie.

Uit de knopendoos van mijn moeder haalde ik twee “onduidelijke” rubberen schijven. Deze bevestigde ik aan de kade om zo een afvoer-/rioolbuis te krijgen. De strook velourspapier knipte ik in kleine steentjes en het plakken kon beginnen.

Voor het wateroppervlak bracht ik alvast aan beide kademuren een latje aan waarop het straks kan liggen. Ook bracht ik langs de muur nog een elektriciteitsleiding aan.

Het krat dat straks het diorama herbergt heeft vele gleuven en open grepen. Deze ga ik voorzien van een stuk plastic zodat je heel bijzondere doorkijkjes krijgt en fraaie lichtinvallen. Het geeft ook lastige situaties die ik weer moet oplossen, maar het kan nooit kwaad om ideeën op te roepen. Tenslotte zegt mijn slogan het al. Creativity & Ideas

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram