Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 10

Hobbyblog

Tijd voor het: Vis-servies. Het vis-servies staat op A4’tjes. Ik kan de onderdelen zo vaak ik wil uitprinten. Ik ben nu al een paar middagen aan het knippen, vouwen en plakken. Dat dat zo veel tijd zou vergen had ik niet gedacht.

En nog ben ik niet halverwege het servies. Ik probeer heel zorgvuldig alles te plakken, het kan een wit randje geven van een millimeter, maar als ik vervolgens foto’s maak dan lijken het wel witte gaten van een centimeter en durf ik de ontwerpers van dit servies bijna niet onder ogen te komen.De borden moeten gebold worden met een kraal, daar krijg ik helemaal geen vat op en mijn eerste borden worden behoorlijk plat. Hoe ga ik dat nou oplossen?

Het zal nog wel een aantal middagen kosten om het hele servies te maken. Hierdoor lijkt er natuurlijk geen schot te komen in het hele diorama. Maar mijn bezoek aan een terras aan een Utrechtse gracht gaf me meteen de sfeer van dit servies en ik denk: Het is een goede keuze.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram