Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 4 deel 1

Hobbyblog

Het vierde kokproject is de kok die bij de BOUILLABAISSE (Marseillaanse vissoep) getekend is.

Deze kok zwemt rond met een schepnet en probeert zo de vis te vangen die hij nodig heeft. Ik denk dat ik deze kok weer in een kistje ga vangen. De achterzijde kan ik dan beschilderen met een onderwatertafereel. Hoe ik alles in het midden van de kist moet bevestigen is nog niet duidelijk, maar misschien is het nog niet zo gek om visdraad te gebruiken. Blijf ik helemaal in stijl.

Ik heb een foto van het onderwerp / het totaalplaatje. De kok heb ik van bloemdraad, piepschuim en afplakband de vorm gegeven van de zwemmende kok. Daar kan nu klei omheen. Eens kijken of ik een goed soort vissen kan kleien. Visnetje… waterplanten… en dan het opvullen van deze onderwaterwereld.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram