Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 3 deel 8

Hobbyblog

Het terras krijgt aan de andere zijde een terrasafscheiding in de vorm van een hek. Van roerstaafjes/cocktailprikkers heb ik een hek gemaakt. Voor de toeschouwer weer met een vreemde vorm. Maar dat is weer debet aan de locatie waarin hij wordt geplaatst. 

Nu blijkt dat de boom niet in het stukje tuin komt, vind ik het wel kaal als er alleen maar stokrozen komen te staan. Dan bedenk ik me dat je heel veel hekken ziet waar klimop tegenaan groeit. En dat lijkt me een mooie toevoeging. Met bloemendraad en crêpepapier ga ik aan de slag om klimop te maken. Daarna bevestig ik de klimop-ranken in en aan het hekwerk en dit wordt gelukkig een project binnen het project dat lukt.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram