Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 3 deel 7

Hobbyblog

De kok staat straks op zijn trap op het terras, natuurlijk moet het terras worden omzoomd door een deel van de keuken van waaruit hij werkt. De beschikbare ruimte is vreemd van afmeting en ik bedacht om deze muur dan maar van een kartonage te gaan maken. Het was passen, meten, schuren en schaven, bijstellen en hopeloos denken of dit nu wel zo´n slim idee was. 

Maar opgeven kan altijd nog. Toch maar verder. Toen dan eindelijk de muur van de juiste afmeting was, maakte ik er 2 boogramen in voor de kelder. Een stukje keukenvloer, klein stukje, meer ruimte heb ik niet in deze opstelling. En zowaar, ik besloot er een gedeelte van een keukenraam in te maken.

Toen dit dan allemaal klaar was, besloot ik dit gedeelte van het project met klei te bekleden. Dan kon ik hier na droging een steenmotief in maken. Twee dagen later zie ik dat de klei, die al zo weerbarstig was op het terras, nu weer een poets met me speelt. Op de foto ziet u het resultaat. Bedroevend! Hier kan ik dus helemaal niets meer mee. Nou ja, ik kan het in ieder geval gebruiken om de vorm nu uit een stuk board te zagen. Ik ga geduldig verder, het duurt allemaal wat langer, vrije uren vliegen zo wel weg zonder resultaat.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram