Kok project 3 deel 4

Een heel priegelig maar leuk werkje was het maken van bloemen voor dit project. Samen met de zussen hebben we hier een dagje voor uitgetrokken. Bij de hobbydoosjes die er klaar stonden zat ook een miniatuur stokroos. Dit leek mij heel geschikt voor mijn project.

De beschrijving was prima en alle materiaal zat in het doosje. Maar toch had ik te weinig materiaal om om de bloemsteel te wikkelen. Dat leek me wel nodig om meer grip voor de op te lijmen bloemen te hebben. Ik heb dan ook de stokrozen zo ver klaar gemaakt als kon en heb het een paar dagen later thuis afgemaakt.

De rozen zijn prachtig geworden en ik heb ze in het bijgeleverde potje gezet. Mooi voor op het terras van mijn project. Een mooi kleurig item.

M.K. Peta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *