Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 3 deel 15

Hobbyblog

De kok moest de trap op, maar de lijm wilde niet hechten. Na vele pogingen, met diverse soorten lijm, heb ik een lijmpistool genomen en nu staat hij stevig bovenaan.

Het lint met vla heb ik aan de houten lepel bevestigd. Overal heb ik gemorste vla geplakt en het kon geen kwaad om dan ook alvast maar een emmer en dweil klaar te zetten.

Het Margriet kookboek ligt onder de tobbe waarin de vla wordt opgevangen. En voor diegenen onder u die zich afgevraagd hebben waarom een en ander in zo’n vreemde vorm was gemaakt is hier dan het totaalplaatje ook. Het geheel is gevangen onder een omgekeerde vaas. Een heel gepuzzel om alles op de juiste maat te krijgen, maar wat ben ik blij met het resultaat. Een diorama welke van alle kanten bekeken kan worden.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een fotoreportage cadeau. Dus de fotograaf kan binnenkort aan de slag.

M.K. Peta

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram