Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 3 deel 14

Hobbyblog

Het geheel is in de laatste fase. Er zijn enkele dingen die ik bij elk project toevoeg en deze wil ik hier dan ook toevoegen. Het zijn het kookboek, het koekboekplaatje, een tag met mijn alias en een vliegend varken.

In de tuin plaats ik nog enkele rozen, een veger rust tegen het hek aan. Op de veger zit een gevleugeld varken. De tuin is hiermee klaar.

In de keuken is ruimte naast de deur om het kookboekplaatje te plaatsen. Deze heb ik met mod-podge wat glans gegeven. Boven de deur komt een ovalen, ijzeren vorm met mijn alias daarin. Voor de keukendeur smult een muis van de vla die geknoeid is.

Het kookboek ziet u in een andere post.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram