Zutphen, Nederland
info@pigontheattic.nl

Kok project 3 deel 1

Hobbyblog

Het 3e Margriet kookboek project gaat over nagerechten.

Ik heb er lang over nagedacht, maar het krijgt een heel andere opzet dan de vorige twee projecten. Hoe het er precies uit zal gaan zien houd ik nog even geheim, maar het is ook voor mij een behoorlijke uitdaging. Als je me volgt zul je het proces mee kunnen lezen.

En hoe ziet het kookboekplaatje uit het Margriet kookboek eruit? Hier kun je zien wat er in ieder geval in het project wordt geplaatst. En aangezien ik een collega heb die voorheen houtbewerker als beroep had en met kleine houtprojecten bezig is, leek het me leuk om hem te vragen om een belangrijk onderdeel van het plaatje voor mij te maken. De trap! En kijk eens hoe mooi het er uit ziet. Dank aan Ralf! Klik op de foto van het kookboekplaatje om hem in z’n geheel te zien.

M.K. Peta

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram